Over ons

TomS Tuinen is een hoveniersbedrijf dat zich bezighoudt met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen in de regio Vlaardingen, Maasluis, Schiedam, Rotterdam, Den Haag en het Westland. Wij werken voor bedrijven, particulieren, instellingen, gemeenten en verenigingen van eigenaren.

Ik ben een hovenier met passie voor mijn vak. Ik luister naar mijn klanten en mijn doel is uw droomtuin te realiseren binnen het door u bepaalde budget.

Ik heb een team goed opgeleide hoveniers die snel en vakkundig uw droomtuin kunnen realiseren. Natuurlijk ben ik zelf ook altijd betrokken want tuinen zijn mijn leven.

Over ons

TomS Tuinen is een hoveniersbedrijf dat zich bezig houdt met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw droomtuin.
Ik ben werkzaam in én buiten de regio Vlaardingen, Maasluis, Schiedam, Rotterdam, Den Haag, en het Westland.
Mijn specialiteit is het aanleggen van uw droomtuin. Ik sta voor echt vakwerk en ik lever altijd kwaliteit. Ik denk in mogelijkheden en niks is bij mij onmogelijk. Wij bestaan uit een team van goed opgeleide Hoveniers waar door wij snel en vakkundig uw droomtuin kunnen realiseren. TomS Tuinen hoveniersbedrijf werkt zo wel voor bedrijven, particulieren, instellingen, gemeenten, en verenigingen van eigenaren.

no-repeat;center top;;

auto

voertuig ingezoomd

voertuig

 Toms tuinen frankrijk

 Toms tuinen

Bus